Casa Dianu, monument istoric, climatizat complet de catre Torn Hvac Solutions

Casa Dianu, monument istoric, climatizat complet de catre Torn Hvac Solutions

Casa Dianu, un monument istoric, a renascut dupa zeci de ani in care a fost in paragina.

Cu o arhitectura impresionanta a secolului XX si de o valoare inestimabila, Casa Dianu a fost restaurata. Dupa zeci de ani de paragina, rezultatul de azi este efortul financiar de 5 milioane de euro. in mare fonduri europene  atrase de Consiliul Judetean Dolj, dar si munca asidua a echipelor de arhitecti, restauratori si constructori care au dus la finalizarea proiectului, pastrand elementele originale in proportie de 90%. In cladirea restaurata se va deschide Muzeul Cartii si Exilului Romanesc. Muzeul va avea in componenta sali de expozitie permanente si temporare pentru adulti si copii, sali de cercetare si multimedia. Colectiile de carte si inscrisurile donate Bibliotecii Judetene Alexandru si Aristia Aman, nu vor lipsi cu siguranta.

Aici, Echipele Torn Hvac Solutions au intervenit pentru climatizarea locatiei, cu echipamente Mitsubishi Electric, creand pentru viitorii oaspeti clima potrivita. In Casa Dianu, un monument istoric si-au creat loc unitati exterioare #MitsubishiElectric #Zubadan #PuhyHP, unitati interioare de aer conditionat Mitsubishi Electric de tip caseta #PLFY-P, unitati interioare de podea #MitsubishiElectric #PFFY-P si cum nu se putea altfel, nelipsitul recuperator de caldura #Lossnay #LGH-RVX. Rezultatul? Ramane sa il descoperiti singuri !

Sisteme de climatizare Mitsubishi Electric

Despre sistemele de climatizare aer conditionat Mitsubishi Electric de tip caseta putem afirma ca se potrivesc perfect in decorul oricarui interior, iar noul senzor avansat 3D i-see detectează poziția și numărul persoanelor. După detectarea unei persoane, unghiul paletei este ajustat automat. Fiecare paletă poate fi setată independent la ”flux de aer direct” sau ”flux de aer indirect”, după preferințe. Senzorul 3D i-see detectează numărul de persoane din încăpere și ajustează
puterea în consecință. Acest lucru facilitează funcționarea automată cu consum redus de energie în locuri în care numărul de persoane se schimbă frecvent.

De asemenea, un rol important in climatizarea unei cladiri il joaca recuperatorul de caldura. Un recuperator de caldura Mitsubishi Electric din gama LGH este constituit dintr-o structura de carton special tratata care permite intersectarea fluxurilor de energie termica printre ele. Datorita divizorilor care separa canalele de aspiratie de cele de evacuare, aerul proaspat de la intrare nu vine amestecat cu cel de la iesire. Utilizarea unui astfel de sistem cu recuperare de caldura este utilizat pentru a minimiza costurile de climatizare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *