Proiect Climatizare Centrul medical GynMED Craiova

Proiect Climatizare Centrul medical GynMED Craiova

Centrul medical GynMED Craiova. Un proiect cu echipamente Zubadan și ventiloconvectori de tip duct. Mitsubishi Electric Zubadan este singura pompă de căldură aer-apă de pe piață care își menține capacitatea 100% la -15 °C. Are un domeniu de funcționare garantat până la -28 °C.

Ce este pompa de căldură aerapă?

O pompă de căldură aer-apă are două funcții principale: încălzirea locuinței și producerea de apă caldă menajeră. Unele modele oferă, de asemenea, și răcire. Pompa de căldură aer-apă este potrivită pentru o casă nouă sau pentru înlocuirea unui sistem de încălzire vechi.

Pompa de căldură aer-apă vă ajută să faceți economii de energie datorită eficienței sale energetice. Cantitatea de energie termică produsă este mai mare decât cantitatea de energie electrică consumată. Pentru a vă asigura că instalați echipamente de înaltă performanță, cel mai bine este ca pompa de căldură cu sursă de aer să fie certificată. Așa cum sunt pompele produse de Mitsubishi Electric.

Funcționarea pompei de căldură aer-apă

Pompa de căldură aer-apă preia energia din aer prin unitatea exterioară, transformându-o înainte de a o readuce la unitatea interioară, utilizând un schimbător de căldură. Unitatea interioară sau modulul hidraulic transmite apoi această energie transformată în circuitele de încălzire sau apă caldă.

Diferitele funcții ale unei pompe de căldură aer-apă

În funcție de model și de aspectul casei dvs., o pompă de căldură poate îndeplini unul sau mai multe obiective. Astfel, cu ajutorul pompei de căldură aer-apă, sunt posibile:

  • Încălzirea locuinței. Pompa aer-apă transmite căldură în casă prin intermediul unui modul hidraulic. Acesta este conectat la radiatoare, ventilo-convectori sau la încălzirea prin pardoseală.
  • Încălzirea și producerea apei calde menajere. Pe lângă încălzirea locuinței, pompa de căldură aer-apă produce și apa caldă menajeră prin integrarea unui boiler în modulul hidraulic.
  • Încălzirea și răcirea casei. Pompa de căldură aer-apă poate, de asemenea, să vă răcească locuința și să vă asigure încălzirea.
  • Încălzirea, răcirea și producerea apei calde menajere. Pompa de căldură aer-apă poate încălzi sau răci casa în funcție de anotimp. În același timp, asigură producerea de apă caldă cu un boiler integrat în modulul hidraulic.
Avantajele unei pompe de căldură aer-apă Mitsubishi Electric

Gama de pompe de căldură aer-apă Ecodan, dezvoltată de Mitsubishi Electric, poate fi utilizată pentru a satisface necesitățile dvs. de încălzire, apă caldă menajeră sau încălzire, răcire și apă caldă. Pompele de căldură Mitsubishi Electric sunt certificate în conformitate cu standardele NF PAC și Keymark și respectă mediul înconjurător.

Echipamente tip DUCT Mitsubishi Electric
  • Cea mai elegantă soluţie de climatizare. Unitatea interioară se montează, de regulă, în plafonul suspendat sau spaţii tehnice dedicate.

  • Distribuţia aerului se face prin tubulaturi. Introducerea acestuia în încăperi se face prin intermediul grilelor de diverse tipuri şi dimensiuni.

  • La aparatele de puteri mari există posibilitatea racordării unei conducte pentru introducerea de aer proaspăt din exteriorul încăperii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *