Accente clasice, tușe moderne, trăiri de neuitat. Bine ați venit la Dolce Vita Ballroom Caracal, locul ideal pentru nunți elegante, petreceri private, banchete și alte evenimente memorabile. Un proiect cu echipamente tip duct Mitsubishi Electric, din gama Mr. Slim

Echipamente tip duct Mitsubishi Electric

  • Cea mai elegantă soluţie de climatizare. Unitatea interioară se montează, de regulă, în plafonul suspendat sau spaţii tehnice dedicate.

  • Distribuţia aerului se face prin tubulaturi. Introducerea acestuia în încăperi se face prin intermediul grilelor de diverse tipuri şi dimensiuni.

  • La aparatele de puteri mari există posibilitatea racordării unei conducte pentru introducerea de aer proaspăt din exteriorul încăperii.

Echipamentele tip duct Mitsubishi Electric îmbină o serie de caracteristici deosebite cu un design discret pentru o instalare și o întreținere ușoare.  

Gama Mr. Slim Mitsubishi Electric este potrivită pentru răcirea sau încălzirea unei game variate de spații, cum sunt clădirile de birouri sau spațiile comerciale. 

De ani buni, gama de echipamente tip duct Mr. Slim este soluția preferată pentru aplicațiile de răcire sau încălzire din întreaga lume. Unitatea interioară este ascunsă în tavan pentru o climatizare discretă. Flexibilitatea instalației permite aranjarea sistemelor tip duct astfel încât să se potrivească în orice spațiu.

Caracteristici:

• Dimensiuni foarte reduse
• Eficiență energetică ridicată
• Nivel de zgomot redus
• Ventilator DC inverter
• Posibilitate conectare multisplit

DC Inverterul este un dispozitiv electronic care vă permite să variați eficient viteza compresorului și, în consecință, puterea livrată de aparatul de aer condiționat, în funcție de cererea de răcire sau încălzire. Comparativ cu aerul condiționat cu viteză fixă tradiționala (On/Off), aerul condiționat cu DC Inverter ajunge inițial la temperatura dorită și o menține stabilă, fără variații supărătoare, pentru a beneficia de confort și consum redus de energie.

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, înseamnă 70 de ani de excelență în tehnologie, design și producție. Reprezintă cel mai înalt nivel în confort, eficiență și durabilitate. Mai simplu, reprezintă cel mai bun aer condiționat pe care îl poti cumpăra.