Sistemele City Multi VRF de la Mitsubishi Electric oferă o eficiență energetică inegalabilă și control independent al unităților interioare. Un nou proiect cu unități puternice și compacte, cu un coeficient ridicat de performanță (COP).

Oferind atât tehnologia pompelor de căldură, cât și pe cea de recuperare a căldurii, unitățile exterioare City Multi VRF pot fi conectate la până la 50 de unități interioare. Inclusiv unități de pardoseală, tip duct, casete, aplicabile pe tavan, tip split sau perdele de aer. Acest lucru le face potrivite pentru clădiri medii și mari, care cer performanțe ridicate, cu eficiență optimă.

Sistemele City Multi VRF și-au dovedit eficiența din punct de vedere energetic. Un sistem bine conceput și complet optimizat poate ajuta la îmbunătățirea nivelului de confort. În același timp, contribuie și la etichetarea energetică a unei clădiri.

Seria S (pentru aplicații de mici dimensiuni) și seria Y (pentru aplicații de mari dimensiuni) din gama City Multi folosesc un sistem de refrigerare cu două conducte. Acesta permite trecerea sistemului de la răcire la încălzire, asigurând un climat interior constant în toate zonele. 

Sistemele City Multi VRF de la Mitsubishi Electric oferă clădirilor comerciale mari o soluție de răcire și încălzire extrem de eficientă și flexibilă. Gama largă de unități interioare, exterioare și de control vă oferă flexibilitate. Astfel, puteți alege și implementa sistemul HVAC care funcționează cel mai bine cu designul clădirii dvs.

Mitsubishi Electric este lider mondial în sisteme de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confortabilă au început în 1921, odată cu lansarea unui ventilator electric. Zece ani mai târziu, am ajuns lideri mondiali în sisteme care asigură răcirea și încălzirea. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia ne-a condus la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate, și de sisteme care pot face față în aproape orice condiții climatice, deosebit de eficiente energetic și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.