Smart Pub Craiova. Elegant, confortabil și primitor, deopotrivă clasic și modern. Cinează în interior sau gustă un vin licoros pe terasa de pe malul lacului, cu priveliști încântătoare. Smart People. Smart Choice. Smart Pub. Un loc în care să revii. Un proiect cu echipamente tip duct din gama Mr. Slim Mitsubishi Electric

Confortul este un concept definitoriu pentru Mitsubishi Electric. Cea mai bună dovadă sunt sistemele tip duct pentru răcire și încălzire din gama Mr. Slim. Acasă sau la serviciu, sistemele Mr. Slim sunt concepute pentru a face orice spațiu primitor. Poate că într-una din camerele casei tale este mereu prea frig sau prea cald. Sau poate cauți o modalitate de a controla temperatura din camere diferite pentru un confort sporit și o mai mare eficiență energetică. Indiferent de problemele de răcire sau încălzire pe care le ai, gama Mr. Slim este alegerea perfectă pentru a-ți transforma orice încăpere într-una confortabilă. Așa cum este Smart Pub Craiova.

Unde poate fi folosită gama Mr. Slim?

Sistemele tip duct Mr. Slim Mitsubishi Electric sunt soluția perfectă pentru aproape orice proiect de răcire sau încălzire. Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre o clădire pe care doriți să o renovați. Echipamentele tip duct din gama Mr. Slim sunt perfecte pentru școli, universități, spitale, policlinici, restaurante, clădiri de birouri sau biserici. Versatilitatea și varietatea aplicațiilor Mr. Slim sunt nelimitate. Dacă o cameră este prea caldă sau prea rece, atunci Mr. Slim este soluția!

Proiect Smart Pub Craiova cu echipamente din gama Mr. Slim Mitsubishi Electric, lider mondial în sisteme de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie. Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara.