Proiect Hotel Roberto Slănic Prahova

Proiect Hotel Roberto Slănic Prahova

În centrul stațiunii Slănic Prahova, înconjurat de peisaje pitorești și lacuri saline, Hotel Roberto reunește în decoruri inspirate eleganța, fantezia și culoarea. Aici, turistul dornic de confort și relaxare va găsi cele mai bune servicii hoteliere pentru o vacanță de poveste. Un proiect cu echipamente tip split de perete din gamele MSZ-DM și MSZ-HJ de la Mitsubishi Electric

Liniile curate și neutre, dimensiunile compacte și culoarea “alb pur” diferențiază aparatele aer condiționat din gamele MSZ-DM și MSZ-HJ, făcându-le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar și unitățile externe, compacte, ușoare și silențioase, pot fi instalate în spații limitate.

Economia în funcționare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Grație acurateței proiectării tuturor componentelor și utilizării tehnologiei de vârf, eficiența energetică atinge nivele extraordinare, chiar și ajustată sezonier.

Confortul ambiental este legat chiar și de nivelul de zgomot perceput. Gamele MSZ-DM și MSZ-HJ de la Mitsubishi Electric contribuie la menținerea unui confort maxim prin emisii sonore minime.

Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea în timpul orelor repausului de noapte. Operațiile de pornire și de oprire automată pot fi ușor programate la diverse intervale orare.

Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variația în mod eficient a vitezei compresorului. În consecință, și a puterii livrate de sistemul de climatizare, în conformitate cu cererea de răcire sau de încălzire. Comparativ cu sistemele de aer condiționat tradiționale cu viteză fixă (On/Off ), sistemul de climatizare cu DC Inverter ajunge inițial la temperatura dorită. Apoi, o menține stabilă, fără variații deranjante, cu avantajele confortului și consumului redus de energie.

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, înseamnă 70 de ani de excelență în tehnologie, design și producție. Reprezintă cel mai înalt nivel în confort, eficiență și durabilitate. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *