Panoramic Roma Ballroom Craiova

Panoramic Roma Ballroom Craiova

O clădire distinsă, cu aer elegant și rafinat, deopotrivă introvertită și expansivă, cu decoruri strălucitoare, pline de viață și de culoare. Din loc în loc, idei întrupate în nuanțe și întinse pe pânze. Roma Ballroom amintește de farmecul vremurilor trecute. Acelea în care saloanele cu dichisuri găzduiau sofisticate baluri boierești, recepții pretențioase, mese îmbelșugate, jocuri de cărți și taifasuri. Un proiect cu echipamente tip duct din gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric

Sistemele tip duct din gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric sunt soluția perfectă pentru aproape orice proiect de răcire sau încălzire. Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre o clădire pe care doriți să o renovați. Echipamentele tip duct Mr. Slim sunt perfecte pentru școli, universități, spitale, policlinici, restaurante, clădiri de birouri sau biserici. Versatilitatea și varietatea aplicațiilor Mr. Slim sunt nelimitate. 

Un sistem de aer condiționat tip duct are unitatea interioară instalată în spațiul din tavan. O serie de conducte pleacă de la unitatea de aer condiționat în fiecare cameră din casă, permițându-vă să răciți sau să încălziți fiecare încăpere în mod individual sau zonal.

Căldura din aerul interior este absorbită de agentul frigorific, iar aerul răcit care rezultă este direcționat în zona de locuit prin fantele unității interioare. Gazul de joasă presiune rezultat este trimis prin conducta de aspirație înapoi la compresor, iar ciclul se repetă din nou. Cu o eficiență energetică ce poate depăși de cinci ori valoarea energiei consumate.

Un proiect cu echipamente tip duct din gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electric este lider mondial în sisteme de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia a condus la dezvoltarea de echipamente uimitor de sofisticate și de sisteme care pot face față în aproape orice condiții climatice. Sunt sisteme de top, deosebit de eficiente energetic și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *