Mâncăruri ca în vremurile cele vechi, pregătite cu măiestrie și cunoaștere. Ospitalitate și răsfăț culinar cu bucate țărănești, dar și cu feluri sofisticate. Loc de popas pentru turiști, dar și pentru localnicii pasionați de bucătăria tradițională, Casa Ghincea îmbină gusturile autentice românești de prin părțile țării, chiar în inima Craiovei. Un proiect cu echipamente de climatizare tip duct din gama Mr. Slim de la Mitsubishi Electric

Echipamente de climatizare tip duct Mitsubishi Electric
  • îmbină o serie de caracteristici deosebite cu un design discret pentru o instalare și o întreținere ușoare.  
 

Unitatea interioară se montează, de regulă, în plafonul suspendat sau spaţii tehnice dedicate.

Introducerea aerului în încăperi se face prin intermediul grilelor de diverse tipuri şi dimensiuni. La aparatele de puteri mari există posibilitatea racordării unei conducte pentru introducerea de aer proaspăt din exteriorul încăperii.

Tehnologiile care stau la baza realizării gamelor de echipamente de climatizare Mitsubishi Electric sunt dezvoltate cu același obiectiv: să furnizeze confort maxim pentru utilizator, dar și să protejeze mediul înconjurător. Combinată cu cei 50 de ani de experiență și filosofia MEQ, această mentalitate unică a avut ca rezultat o serie de noutăți impresionante în industria HVAC. 

Sfaturi practice echipamente de climatizare:
  • Nu instalați aparate de aer condiționat subdimensionate, pentru că astfel le veți “forța” în exploatare, punându-le în pericol durata de viață.
  • Nu achiziționați aparate depășite tehnologic, de clase energetice inferioare. La raportul preț/calitate, diferența de preț între unul de clasa A și unul de clasa C se amortizează în primul an de funcționare.

Functiile unui aer conditionat inverter tip split:

  • modificarea temperaturii aerului din incapere;
  • mentinerea temperaturii la valoarea setata;
  • curatarea aerului de impuritati.