O casă cochetă, cu aer boem și parfum de veacuri trecute. Un spațiu cu inspirație și emoție. Un restaurant intim și elegant, cu o ambianță fermecătoare. Bine ați venit la Epoca Agape! Un proiect cu pompe de caldura Zubadan aer-aer si recuperatoare de energie Lossnay Mitsubishi Electric.

Climatizare Mitsubishi Electric Epoca Agape

Epoca Agape climatizare Mitsubishi
Pompă de căldură Zubadan aer-aer – duct (de tubulatură)

Unitățile de interior subțiri, mascate în tavan ale acestei serii reprezintă răspunsul perfect pentru necesitățile de climatizare ale clădirilor cu spațiu minim de instalare în tavan. Eficiența energetică a fost îmbunătățită, reducând consumul de electricitate și contribuind la reducerea costului de exploatare.

Temporizator săptămânal

Setările de temperatură și de pornire/oprire pot fi gestionate pe o perioadă de o săptămână, utilizând temporizatorul săptămânal. Sunt posibile până la 8 programe de setare pe zi.

Funcții Rotation, Back-up eroare și Back-up temperatură

–          Unitatea principală și subunitățile funcționează pe rând conform unei setări de rotație.

–          Dacă o unitate se defectează, cealaltă începe să funcționeze automat (funcția Back-up eroare).

–          Când temperatura camerei crește peste setarea dorită, unitatea în așteptare pornește (funcționare cu două unități).

–          Când temperatura scade cu 4°C sub setarea prestabilită, unitatea în așteptare se oprește (funcționare cu o unitate).

Epoca Agape climatizare profesionala Mitsubishiproiect cu pompe de caldura Zubadan aer-aer

Epoca Agape climatizare profesionala Mitsubishi Electric

 
Lossnay – Ventilatoare cu recuperarea căldurii
 
Recuperatorul Lossnay este constituit dintr-o structură de carton special tratată care permite intersectarea fluxurilor de energie termică. Datorită divizorilor care separă canalele de aspirație de cele de evacuare, aerul proaspăt de la intrare nu vine amestecat cu cel de la ieșire.
 
Când se folosește un sistem de ventilație tradițional, aerul intern, care a fost viciat, este evacuat și este înlocuit de aerul exterior, provocând o răcire a camerei în timpul iernii și o încălzire în timpul verii. Această pierdere de aer rece/cald face necesar consumul de energie pentru a restabili condițiile de confort termic ale mediului. Costurile climatizării nu există în acest caz. Pentru a depăși această problemă și pentru a asigura cantitatea de aer proaspăt necesar, Mitsubishi Electric oferă sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, pentru a minimiza costurile de climatizare.
 

Climatizare profesionala Mitsubishi Electric Epoca Agape

Climatizare profesionala Mitsubishi Epoca Agape

Proiect climatizare Mitsubishi Epoca Agape
proiect cu pompe de caldura Zubadan aer-aer