De ce să alegi sistemul de ventilație Lossnay Mitsubishi Electric?

De ce să alegi sistemul de ventilație Lossnay Mitsubishi Electric?

Cum funcționează recuperatorul de energie Lossnay Mitsubishi Electric

Sistemul de ventilație cu aer proaspăt cu recuperare de energie Lossnay Mistubishi Electric funcționează prin introducerea de aer nepoluant, proaspăt din exteriorul casei și extragerea aerului viciat din locuința ta sau spațiul comercial. Astfel, sunt reduse chiar si costurile de încălzire excesive pe care majoritatea sistemelor alternative nu le pot preveni. Acesta devine mai inteligent prin sistemul său de recuperare al căldurii. Pur și simplu, energia din aer este recuperată și folosită pentru preîncălzirea sau pre-răcirea aerului proaspăt introdus. Așadar, aduce o economie de energie cu o pierdere mică. Se pot instala chiar și în apartamente sau spații unde nu există posibilitatea de a monta echipamentele în tavan sau aparent. Pentru aceste aplicații se pot folosi două modele de la Mitsubishi Electric Lossnay VL-50S2-E 50 mc/h sau Mitsubishi Electric Lossnay VL-100EU5-E 105mc/h.

Pentru utilizarea comercială sau spații de locuit la care există posibilitatea montării în tavan sau a montajului aparent, Mitsubishi Electric a dezvoltat gama Lossnay seria LGH cu telecomandă cu fir inteligentă PZ-61-DR-E.

Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric LGH-200RVX Lossnay 2000 mch

Energia recuperată pe timp de iarnă

Dacă aerul exterior este de 7 ° C și aerul interior la 20 ° C, atunci aerul de alimentare de la Lossnay ar fi de 14,5 ° C. Aerul de alimentare trebuie încălzit doar cu 5,5 ° C, pentru a atinge temperatura de confort de 20 ° C și nu 13 ° C, economisind astfel energie și bani. În cazul sistemelor de ventilație convenționale, această energie ar fi irosită în mod normal!

Energia recuperată vara

Dacă aerul exterior este de 24 ° C și aerul interior este de 20 ° C, atunci aerul de alimentare ar fi de 21,7 ° C. Vara, casa se va simți curată și proaspătă, chiar dacă lăsați casa închisă pentru o perioadă lungă de timp. În plus, echipamentele Mitsubishi Electric Lossnay seria LGH cu telecomandă cu fir inteligentă PZ-61-DR-E au disponibile funcția de freecooling (răcire pasivă), atunci când anumite condiții sunt îndeplinite, recupertorul de energie Mitsubishi Electric Lossney va ajuta la climatizarea locuinței sau spațiul comercial aducând o economie masivă de energie.

Principiul de funcționare Mitsubishi Electric Lossnay
Principiul de funcționare Mitsubishi Electric Lossnay

Pentru o casă mai sănătoasă

Lipsa de oxigen are un impact negativ asupra performanței noastre și a sentimentului de bunăstare. Cu toate acestea, nevoia de a deschide constant geamurile este o soluție dificilă și costisitoare – de fiecare dată când ventilați încăperea în acest fel, pierdeți căldură termică valoroasă.

Combinați o pompă de căldură eficientă Mitsubishi Electric Zubadan-Ecodan cu un sistem de ventilație pentru o casă confortabilă și sănătoasă, cele două sisteme fiind încadrate ca energii verzi cu emisie de carbon redusă.

Contactează- ne pentru cea mai bună soluție pentru tine și un preț personalizat!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *