Climatizare Gyn MED
Proiect Torn Hvac Sulutions- pompa de caldura Zubadan Ecodan

Cu pompele de căldură aer-apă Mitsubishi Electric Zubadan-Ecodan, căldura vine din natură. Aproximativ 75% din energia termică necesară provine din mediul înconjurător, aceasta inseamnă o economie la facturile de încălzire și o contribuție în ceea ce privește protejarea climei.

Proiect pompa de caldura Zubadan-Ecodan
Proiect Torn Hvac Sulutions- pompa de caldura Zubadan

Torn Hvac Solutions ocupă locul întâi la nivel național în topul vânzărilor de aparate rezidențiale Mitsubishi Electric și de pompe de căldură aer-apă Zubadan-Ecodan.

Proiect pompa de caldura Zubadan-Ecodan
Proiect Torn Hvac Sulutions- pompa de caldura Zubadan

Capacitatea pompei de caldură aer-apă Mitsubishi Zubadan 23 kW se menține chiar și la temperaturi exterioare cât mai scăzute ca -15 grade Celsius. Unitățile externe din seria Zubadan mențin constantă capacitatea fluxului de aer datorită dispozitivului exclusiv “Flash Injection”. Acest lucru înseamnă că poate fi de încredere să furnizeze încălzire confortabilă în lunile de iarnă severe.

Unitate exterioara pompa de caldura Zubadan - PUHZ-SHW230YKA
Unitate externa Zubadan Mitsubishi Electric

Performanță excelentă a încălzirii ZUBADAN, chiar și la temperaturi exterioare scăzute!

Gyn MED Craiova- sistem incalzire pompa de caldura Zubadan Mitsubishi Electric

Gama de pompe de căldură aer-apă Zubadan 23KW, dezvoltată de Mitsubishi Electric, poate fi utilizată pentru a satisface necesitățile de zi cu zi: încălzirea sau răcirea locuinței,incălzirea sau răcirea și producerea apei calde menajere și are un standard ridicat de fiabilitate, asigurând un confort maxim.

Unitate externa Mitsubishi Electric- Pompa de caldura Zubadan PUHZ-SHW230YKA
Unitate externă Mitsubishi Electric- Pompă de caldură Zubadan

Rezistență la îngheț: conexiunile frigorifice ale pompei de căldură aer-apă Mitsubishi Electric Zubadan nu necesită protecție împotriva înghețului.

Gyn MED- sistem climatizare - pompa de caldura Zubadan