Noul Mitsubishi Electric MSZ-BT (7000-18000) BTU

Mitsubishi Electric, prezintă noul MSZ-BT(7000-1800) BTU, în cadrul noii generații de echipamente cu gaz frigorific R32. Mitsubishi Electric este lider mondial in sisteme de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Torn Hvac Solutions este dealer Mitsubishi Electric de mai bine de un deceniu înscriindu-se pe lista restrânsă a celor mai sigure și de încredere companii din România (doar 4% din totalul companiilor). Sisteme de climatizare Mitsubishi Electric sunt sisteme de top, care pot face față în aproape orice condiții climatice, deosebit de eficiente energetic și cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator.

Mitsubishi Electric MSZ-BT- Echilibru perfect între eficiență și tehnologie

MSZ-BT de la Mitsubishi Electric cu capacitate intre 7000-18000 BTU este o unitate care are o eficiență energetică A ++ SEER și SCOP A ++ mai mult decât suficiente pentru a climatiza orice încăpere cu un regim de funcționare la -15 grade pe încălzire.

Noul MSZ-BT Mitsubishi Electric are cea mai avansată tehnologie care încorporează ca standard controlul Wi-Fi cu ajutorul Mitsubishi Electric MAC-567IF-E ce permite ca unitatea să fie controlată de pe orice dispozitiv mobil sau tabletă, folosind aplicația MELCloud exclusivă pentru Mitsubishi Electric.

Mod Econo Cool care optimizează funcționarea unității obținând o economie de 20%.

Tăcerea este esențială pentru a asigura o odihnă bună și confort maxim atât ziua cât și noaptea. De aceea, noul MSZ-BT Mitsubishi Electric oferă un mod liniștit, cu un nivel de zgomot de 19dB.

Am putea asemăna nivelul sonor al MSZ-BT la zgomotul pe care frunzele copacilor îl fac când cad, adică un sunet aproape neglijabil la urechea umană care ajută la asigurarea odihnei maxime într-un mediu perfect climatizat.

Mitsubishi Electric MSZ-BT
Mitsubishi Electric MSZ-BT

Pentru o ofertă personalizată ia legătura cu unul dintre consultanții Torn Hvac Solutions.