Mitsubishi Electric MSZ-FT VFK-Noul Aer conditionat disponibil in toamna aceasta

Mitsubishi Electric MSZ-FT VFK-Noul Aer conditionat disponibil in toamna aceasta

Noul Aer condiționat MSZ-FT VFK special pe încălzire lansat de marele producător Mitsubishi Electric va fi disponibil din această toamnă.

Mitsubishi Electric MSZ-FT VFK este o unitate interioară stilată, cu filtre performante pentru purificarea aerului, interfață Wi-Fi Mel Cloud încorporată, clasa energetică A+++ pe încălzire și A++ pe răcire, o telecomandă avansată ce include o lumină de fundal și o interfață foarte simplu de utilizat și un domeniu de funcționare la -25 grade Celsius, 100% capacitate de încălzire la -15 grade Celsius.

Filtru cu ioni de argint

Filtrul de înaltă performanță pentru purificarea aerului este inclus în varianta standard. Filtrul distruge bacteriile, polenul și alți alergeni, are efect antibacterian și dezodorizant.

Noul Aer condiționat Mitsibishi Electric MSZ-FT VFK va fi disponibil doar în varianta monosplit cu o capacitate nominală între 9000 BTU și 18000 BTU.

Suntem lideri mondiali în sisteme care asigură răcirea și încălzirea; sisteme climatice care pot face față în aproape orice condiții climatice, deosebit de eficiente energetic și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *