Minimalismul este unul dintre cele mai influente stiluri de astăzi. Liniștea reprezintă confortul. Cele mai noi tehnologii HVAC. Este cel mai bun mod de a descrie noua pompă de caldură aer-apă Daikin Altherma 3 H HT F, o investiție în confort și economie de energie. Proiectată în Europa, pompa de căldură aer-apă Daikin Altherma 3 H HT este potrivită pentru toate climatele din Europa, indiferent de sezon.

Noua serie Daikin Altherma 3 H HT F a fost concepută pentru a îndeplini așteptările societății actuale.

Cea mai recentă serie de la Daikin Altherma 3 H HT F atinge niveluri superioare ale confortului, eficienței energetice, fiabilității și controlului.

O singură soluție, multiple combinații

Noua unitate exterioară Daikin Altherma 3 H HT F poate fi combinată cu trei unități interioare diferite oferind caracteristici specifice pentru a asigura încălzirea, răcirea și apa caldă menajeră din casa ta.

Pompa de caldură aer-apă Daikin Altherma 3 H HT F este proiectată să reziste condițiilor climatice cele mai reci.

Performanță superioară, consum de energie regenerabilă, design și confort acustic

Silențiozitate

În timpul funcționarii unitatea produce un nivel de zgomot de 38 dB la 3 metri, deci undeva între ciripitul păsărilor și liniștea unei biblioteci, pentru a asigura un mediu silențios în vecinătate.

Design reinventat și economisire a spațiului de instalare

Pe lângă confortul acustic, designul este un punct decisiv în zilele de azi.

Pentru a se integra mai bine, Daikin Altherma 3 H HT F  vine cu un aspect complet nou. Grilajul frontal negru se întinde orizontal făcând ventilatorul în interior invizibil. Carcasa gri mată reflectă culoarea peretelui pentru mai multă discreție, ceea ce face ca aparatul să se încadreze în orice mediu. Daikin Altherma 3 H HT a obținut nu unul, ci două premii de design prestigioase : IF Design AWARD 2019 si Reddot Design Award Winner 2019.

Daikin Altherma 3 H HT F este prima unitate exterioară Daikin cu un design distinctiv. Unicul său ventilator reduce nivelul de zgomot iar grătarul său frontal negru fac ca aparatul să se încadreze în orice mediu. Toate aceste componente au fost concepute pentru a crea gama unică Daikin Altherma 3 H HT F. Unitatea exterioară extrage căldura din aerul exterior, chiar și la -28°C. Unicul ventilator este mai mare, înlocuind obișnuitul ventilator dublu pentru unități de mare capacitate (14-16-18 kW).

Unicul ventilator reduce nivelul de zgomot ( 38dB )

Tehnologia Bluevolution

Noua gamă Daikin Altherma 3 H HT F este echipată cu Bluevolution, tehnologia noastră proprietară, care optimizeaza tehnologia noului compresor cu injecție dublă și utilizarea agentului frigorific R-32. Economiile de energie cresc și mai mult atunci cand alegeți produse cu agentul frigorific R-32. Factura de energie electrică va fi mult mai mică datorită eficienței superioare a pompei de căldură, clasificată în cea mai eficientă clasă energetică, pană la A+++.

Control ușor

Telecomanda cu fir Daikin Madoka este o telecomandă cu un design inovator, suplu și elegant, disponibilă în 3 culori pentru a se integra în orice decor interior. Menține temperatura interioară la nivelul de confort specificat pe durata absenței, economisind astfel energia. Poate fi setat să acționeze încălzirea sau răcirea oricând, zilnic sau săptămânal.

Telecomanda cu fir Daikin Madoka

​Daikin Europe N.V. este producător şi furnizor de top de echipamente de încălzire, ventilaţie, climatizare şi refrigerare, inclusiv pompe de căldura.