Să dăm ceasul înapoi cu 17 ani. Încă mai ai aerul condiționat din 2003? Aparatele de aer condiționat Mitsubishi Electric, îndeplinesc nevoile societății de astăzi; sunt mai eficiente energetic utilizand agent frigorific R32, au cifre SCOP / SEER îmbunătățite și pot fi controlate prin interfața WI-FI. Acestea pot fi monitorizate utilizand un smartphone, o tabletă sau un PC, prin intermediul aplicatiei Mitsubishi Electric MELCloud.

MelCloud este noul controller Wi-Fi pentru sistemul tau Mitsubishi Electric

Pe langă răcire, aparatele de aer condiționat MitsubishiElectric pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de caldură este, în prezent, modalitatea de încălzire cea mai eficientă din punct de vedere energetic.

Costurile reduse de functionare reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje oferite de Aparatele de aer condiționat Mitsubishi Electric.  Fiecare componentă individuală este proiectată și optimizată cu tehnologie de varf pentru a atinge niveluri extraordinare de energie.

Calitatea unui mediu depinde și de nivelul zgomotului perceput. Aparatele de Aer conditionat Mitsubishi Electric contribuie atat de eficient la confortul acustic, incat nu veți ști cand acestea se află în funcțiune. 

Noul freon are un potențial de încălzire globală de aproximativ 1/3*1 față de vechiul agent frigorific utilizat R410A. Reduce semnificativ impactul negativ asupra mediului. Introducand activ noul agent frigorific R32, Mitsubishi Electric continuă să promoveze fabricarea echipamentelor, luand în considerare mediul înconjurator.

Culorile joacă un rol important in viața noastră, acestea reflectă alegerile noastre în decorarea locuinței. Suntem foarte atenți la culori deoarece 80% din ce asimilăm din jurul nostru se bazează pe vizual. Unitățile interioare Mitsubishi Electric sunt disponibile în diverse culori: Alb natural, Alb sidefat, Roșu, Negru și Argintiu. 

Calitatea aerului pe care îl respirăm are un impact semnificativ asupra sănătății noastre și a stării de bine. Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe bază de plasmă care îndepărtează eficient șase tipuri de poluanți atmosferici: bacterii, viruși, mucegaiuri, alergeni, praf. 

Tehnologie inovativă 3-D I see Mitsubishi Electric, un senzor cu radiaţii infraroşii care măsoară temperatura la distanţă. Astfel, permite aparatului sa functioneze in regim de „flux de aer indirect ”, pentru a evita ca persoanele sa fie lovite direct de curentul de aer, sau sa lucreze pe „flux direct de aer ”, pentru a furniza aer in zonele unde se gasesc oamenii.

Mitsubishi-Electric- Senzor 3 D- I see
Mitsubishi-Electric- Senzor 3 D- I see

Funcțiile unui aer condiționat inverter tip split Mitsubishi Electric sunt: modificarea temperaturii aerului din încăpere; menținerea temperaturii la valoarea setată; curățarea aerului de impurități.

Mitsubishi Electric reprezintă cel mai înalt nivel în confort, eficiență și durabilitate. Mai simplu, reprezintă cel mai bun aer condiționat pe care îl poți cumpăra. 

Pentru o ofertă personalizată, ia legătura cu unul dintre consultanții Torn Hvac Solutions!