A venit Aprilie și odată cu ea un aer de: „Hai, aleargă, muncește, fii activ, nu te lăsa pradă descurajării! Te lași zdruncinat sau privești detașat? În definitiv, ești chiar norocos, norocosule. Ce ai? Why the long face?”
Noi, echipa TORN HVAC SOLUTIONS, am luat o gură de aer zdravană înainte de a ne pune măștile și echipamentele de protecție, pornim motoarele în fiecare dimineață pentru a continua în siguranță munca din șantiere.
Vă trimitem numai ganduri bune inclusiv din partea departamentului de Contabilitate care onorează plăți fără întarzieri, #noiplatimfurnizorii, salutări voioase de la supereroii noștri din șantierele din toată țara, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea…de pe clădiri înalte privim soarele și copacii falnici care încep să înflorească, savurăm cu drag natura din mijlocul furtunii, dar și cu încredere deplină în forțele noastre. Nu uităm, firește, să-i încurajăm pe cei mai puțini veseli, singuri, izolați de cateva zile bune și să avem încredere că împreună vom găsi soluții de micșorare a distanței.

#TornHvacSolutions #StayCool #KeepWarm #fiiresponsabil
#noiplatimfurnizorii #siguranta #Romaniafiiputernica

Text: Andreea C. – Torn Hvac Solutions