Noul aer conditionat Mitsubishi Electric HR cu Wifi inclus ne surprinde in luna Mai 2022

Noul aer conditionat Mitsubishi Electric HR cu Wifi inclus ne surprinde in luna Mai 2022

Noul aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HR cu Wifi inclus ne surprinde in luna Mai 2022

Stil compact, prietenos. Functionare simpla. Interfata Wi-Fi binevenita.

De ce sa alegem Aerul Conditionat Mitsubishi Electric?

In general, sunt multe motive sa ne alegem un aer conditionat Mitsubishi Electric HR.

Aceasta gama mainstream ne permite sa avem performanta asigurata de Mitsubishi Electric si aerul relaxant cu care ne-am obisnuit, la un pret atragator pentru orice buzunar.

Clasa Energetica A++ ne demonstreaza inca un plus pentru a alege aceasta gama avand in vedere costurile reduse la facturile de energie.

Alte Caracteristici Importante:

  • Nivel de sunet extrem de scazut (21 dB)
  • Timerul zilnic ON/OFF, ofera un control mai mare asupra planificarii
  • Agent frigorific R32:  Introducand activ agentul frigorific R32, Mitsubishi Electric continua sa promoveze fabricarea echipamentelor, luand in considerare impactul negativ asupra mediului inconjurator. Noul freon are un potential de incalzire globala de aproximativ 1/3*1 fata de agentul frigorific utilizat in mod curent R410A. De asemenea, acesta asigura performanta de top Mitsubishi Electric

Functii avansate pentru ambientul dorit:

           Deflector oscilant – unitatile sunt prevazute cu un deflector care distribuie uniform aerul in toata incaperea.

          Programator saptamanal -programeaza aparatul sa porneasca sau sa se opreasca in orice moment, pe parcursul unei saptamani.

          Auto Diagnostic – aparatul este dotat cu un sistem de autodiagnosticare care ii permite utilizatorului sa constate defectiunile detectate de aparat.

          Functia de memorare a defectiunilor – defectiunile survenite in timpul functionarii vor fi inregistrate in memoria electronica a aparatului, ce poate fi accesata oricand pentru remedierea problemelor.

MODELUL NOU 2022 INCLUDE Interfata Wi-Fi

Interfata Wi-Fi: Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi Electric gama HR are acum inclusa interfata Wi-Fi. Acesta poate fi controlat si monitorizat utilizand un smartphone, o tableta sau un PC, prin intermediul aplicatiei MELCloud. Melcloud este aplicatia speciala Mitsubishi Electric prin care poti controla temperatura dorita si setarile care ti se potrivesc spatiului tau.

Nu uita ca te poti conecta si cu Alexa sau Google Assistant cu ajutorul aplicatiei MelCloud, valabil doar in limba engleza.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *