De ce sa ai incredere in Torn Hvac Solutions?

De ce sa ai incredere in Torn Hvac Solutions?

De ce sa ai incredere in Torn Hvac Solutions?

Torn Hvac Solutions este certificat ISO

 

Sunt multe lucruri care ne recomanda, multe proiecte si multi ani de experienta care ii fac pe clientii nostri sa aiba incredere in produsele noastre. De-a lungul timpului compania noastra a dat dovada de performanta si perseverenta intr-o industrie in continua dezvoltare tehnologica.

Torn Hvac Solutions este dealer  de produse Mitsubishi Electric si Daikin de mai bine de un deceniu, inscriindu-se pe lista restransa a celor mai sigure si de incredere companii din Romania (doar 4% din totalul companiilor). Camera de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti si Coface Romania au acordat companiei Torn Hvac Solutions certificatul de performanta in domeniul afacerilor Excellent SME.

Dezvoltarea noastra ca echipa si ca firma a avut o stransa legatura cu relatia noastra cu clientii care ne-au ramas fideli. Pentru a putea sa le oferim clientilor nostri inca o dovada de incredere, Torn Hvac Solutions este certificat ISO.

Certificatele ISO asigura calitatea, siguranta si eficienta produselor noastre pentru a garanta satisfactia clientilor nostri. Aceste certificari sunt recunoscute oriunde in lume. Certificarea ne ajuta sa ne diferentiem de concurenta prin garantia ca standardele noastre pentru produsele nostre sunt elevate.

 

Certificat ISO 50001
 


Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *