Programul Stand By Me Daikin pentru extinderea garantiei

Programul Stand By Me Daikin pentru extinderea garantiei

Programul Stand By Me Daikin pentru extinderea garantiei

 

De ce sa cumperi echipamente de climatizare Daikin?

Unul dintre cele mai importante motive in alegerea echipamentelor Daikin este calitatea produselor care a ramas neschimbata de-a lungul anilor. Cel de-al doilea motiv este programul Stand By Me de extindere a garantiei. Programul Stand By Me extinde pana la 5 ani garantia echipamentelor Daikin cumparate. Acesta ofera o plasa de siguranta pentru cei care vor sa doarma fara griji noaptea in atmosfera interioara reconfortanta oferita de sistemele de climatizare Daikin.

Echipamentele Daikin care se incadreaza in Programul Stand By Me:

  • Toate aparatele de aer conditionat Daikin
  • Pompele de caldura Daikin Altherma

Beneficiile tale daca te inscri in programul Stand By Me:

  • Extinderea Garantiei

Atunci cand cumperi un echipament Daikin, poti accesa platforma Stand By Me Daikin unde te poti inregistra cu produsul cumparat. Astfel, beneficiezi automat de extinderea garantiei daca sunt indeplinite Conditiile de pastrare a garantiei extinse. Acest program se aplica pentru piesele de schimb de care ai putea sa ai nevoie in timp si presupune prelungirea perioadei de garantie de la 3 la 5 ani. Trebuie doar sa alegi o companie autorizata de Torn Hvac Solutions sau Daikin pentru montarea echipamentului.

 

  • Confort si Sanatate

Pentru a beneficia permanent de o calitate optima a aerului din locuinta ta, curata in mod regulat filtrele de aer si schimbatorul de caldura al aparatului. Astfel, sanatatea ta si a celor dragi va fi in siguranta. Pentru o durata de viata a echipamentului cat mai lunga şi fara griji, te rugam sa soliciti partenerului tau mentenanta bienala (o data la 2 ani) pentru unitatea ta de aer conditionat.

 

  •  Mentenanta si economie de costuri

Solicita mentenantele sezoniere de la firmele autorizate Torn Hvac Solutions sau Daikin pentru inlocuirea consumabilelor, dar si pentru mici reglaje care vor ajuta unitatea sa functioneze mai eficient si sa aiba un consum de energie mai scazut. Verificarea preventiva te ajuta sa eviti interventiile si costurile suplimentare neprevazute.

 

  • Siguranta pieselor de schimb Originale

La aparitia unei defectiuni, beneficiezi automat de piese de schimb originale certificate de firma Daikin si de partenerii acesteia. Asadar, poti fi linistit ca echipamentul tau va functiona la parametrii optimi o perioada indelungata de timp.


Te-am convins? Urmeaza acest link pentru a vedea cum sa te califici in programul Stand By Me si instructiunile de inregistrare in platforma Stand By Me Daikin.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *